Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че считано от 01.07.2019 до 31.08.2019 г. , фирмата ще работи с намалено съботно работно време до 14:00 ч. Екипът на Бг Гуми Ви пожелава прекрасно лято!

 

 

Гигантът в производството на гуми Hankook бе избран за пореден път, като официален дистрибутор на гуми за новото издание на Mercedes-Benz C Class. От пускането на пазара, най-новият високотехнологична лимузина ще бъде оборудвана със 17 инча от най-високия клас гуми от Hankook Ventus S1 EVO2


В допълнение към високото сцепление на влажна повърхност, което флагман моделът на Hankook предлага, той се характеризира и с ниско ниво на шум, както исъпротивление при търкаляне. Фокусът в разработването на Hankook Ventus S1 EVO2  беше предимно върху високото ниво на комфорт, което заляга особено успешно особено в Runflat версията на модела. 


"Новият C Class е вече е третият премиум модел на Mercedes-Benz, който е оборудван с нашите високоскоростни гуми през за  последните дванадесет месеца.", обясни главеният оперативен директор на Hankook. 
"Ние сме особено горди, че нашата Hankook Runflat System, която се произвежда в Европа, е в състояние да задоволи високите изисквания на инженерите на Mercedes-Benz, когато става дума за безопасност, динамика на шофиране, както и комфорт. Следователно този оригинално оборудване е още едно доказателство, на световната технологична компетентност на марката Hankook. "


Каучуковата смес, използвана за направата на гумите Hankook Ventus S1 EVO2 е по последни и най-съвременни технологии. Чрез удължаване на периодите на смесване при понижени температури, се постига значително по-устойчива връзка между между въглеродните сажди и каучукови молекули. Резултатът е по-ниско отделяне на топлина по време на шофиране, което също има положителен ефект върху шофирането и по-специално върху съпротивлението при търкаляне и износване.  

Не пропускайте да откриете най-голямото разнообразие от летни гуми и зимни гуми на марката, единствено от BGGumi.com!