Yokohama Rubber, обяви днес, че компактният SUV Mercedes-Benz GLA-Class на Daimler AG ще бъде фабрично оборудвани с "C.drive2" гуми YOKOHAMA за задгранични пазари. GLA-класите ще идват оборудвани с една от двете версии на гумата - стандартната версия и версия на базата на Runflat технология на YOKOHAMA. Размерът на гумите и за двете версии е 235/50R18 97V. 

Гумите също ще носят официалния печат на одобрение на Даймлер, с "MO" за стандартната версия и "MOE" за Runflat версията. И двете гуми предлагат отлично сцепление върху мокра повърност и отговарят на изискванията за безопасно изпълнение на европейския пазар. Гумите C.drive2 се характерезират и с по-добра производителност и стабилност и в сухи и мокри условия. Да не пропускаме и факта, че са щадящи резервоара!


Гуми на YOKOHAMA са били определени като оригинално оборудване на редица други модели на Mercedes-Benz, включително S-Class, G-Class, G 63 AMG, G 65 AMG, CL 63 AMG, ML 63 AMG, E-Class Coupe, C-Class , C 63 AMG, CLS-Class, SL-Class, SLK-Class, B-Class, както и A-Class. 

Напомняме Ви, че най-голямото разнообразие от зимни гуми и летни гуми на YOKOHAMA, можете да откриете единствено в BGGumi.com!