Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че считано от 01.07.2019 до 31.08.2019 г. , фирмата ще работи с намалено съботно работно време до 14:00 ч. Екипът на Бг Гуми Ви пожелава прекрасно лято!

От най-големия производител на гуми в света Bridgestone се похвалиха, че гумите им DUELER H / L 33  ще бъдат оригинално оборудване на новия Lexus NX (компактният кросоувър SUV на „японския Мерцедес“.  
Проектирани за ниско съпротивление при търкаляне DUELER H / L 33, ще играят ключова роля в способността на кросоувъра да достави впечатляващo изживяване при управление, като допълнително гарнирана стабилност и горивна ефективност. 
Гумите от серията DUELER на Bridgestone са в изключително широка гама, която да задоволи изисикванията на всеки шофьор. Те са предназначени както за вариращи условия и предназначени както за обикновени пътища, така и за кални терени. Това прави и DUELER предпочитана гума за много от водещите световни спортни автомобили премиум-клас. 
Чрез усилията за насърчаване като оригинално оборудване, Bridgestone ще продължи да  разширява линията DUELER в световен мащаб.
Най-голямото разнообразие от летни гуми и зимни гуми от Bridgestone, можете да откриете единствено в BGGumi.com