Здравейте! Поради честите запитвания от страна на клиенти искаме да Ви уведомим, че нямаме забяване с доставките на гуми/джанти към този момент и всичко се извършва в срок.в случай на забавяне на доставките в бъдеще, ще се свържем с всеки един от вас! Бъдете здрави!

Германският производител на гуми ще предложи безплатни демонстрации на Mercedes-Benz World като партньор в Excellence, подчертавайки спечелилите награди обхват през всеки сезон и евентуални метеорологични условия. Тестовете също ще отбележат първия път, когато AllSeasonContact е на разположение за потребителски преживявания във Великобритания.

Демонстрацията ще включва една кола, оборудвана с летни гуми от Continental, а другата с всички сезонни гуми от Continental, осигуряващи от първа ръка разликата между летните и сезонните гуми.

През миналата година Continental Tyres отбеляза значителен успех с тестове, като гумите Continental WinterContact TS 860, PremiumContact6 и AllSeasonContact заемат първо място по всички тестове за гуми Auto Express през 2018 година.