Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

Съобщава се, че Toyota работи върху по-гореща версия на своя вече пикантен Yaris GR.

Уважаваното японско списание Best Car твърди, че актуализираният вариант на субкомпактния хечбек ще бъде представен тази есен с по-мощен двигател. Говори се също, че ще получи стилистични промени в сравнение с настоящия модел, представен в началото на 2020 г. Производството е планирано да започне в началото на следващата година.

Източници, близки до Toyota, казаха на Best Car, че 1,6-литровият двигател с турбокомпресор ще достави точно 300 конски сили, докато въртящият момент ще бъде оценен на 272 паунд-фута (370 нютон-метра). Това ще му даде предимство с 28 к.с. пред Yaris GRMN, представен в началото на 2022 г. като специално издание само за Япония с ограничение до 500 бройки.

Допълнителните хардуерни промени ще включват усъвършенстване на окачването и спирачките. Фейслифт моделът ще бъде с нови брони и по-голям заден спойлер. Вътре е планиран актуализиран екран, който е взет от по-голямата GR Corolla.