Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

BMW M4 ще получи гореща версия CS през следващата година като част от набор от подобрения, планирани за гамата на M Performance Division.

Новият модел ще преодолее разликата между стандартното M4 купе и флагмана BMW M4 CSL, който беше представен миналата година като част от честванията на 50-годишнината на BMW M.

Франсискус ван Меел, шеф на BMW M, каза, че M4 CS ще пристигне в дилърите "в средата на следващата година".

Van Meel не даде повече подробности за M4 CS, но е вероятно да сподели своето задвижване и основа с четирите задвижващи колела с M3 CS супер-седан, който беше пуснат по-рано тази година.

Тази кола разполага с 3,0-литров редови шестцилиндров двигател с турбокомпресор, настроен на 542 к.с., което е с 39 к.с. повече от стандартните M3 и M4 и съответства на M4 CSL – въпреки че при 479lb ft, той има по-малък въртящ момент от този модел.

M3 CS също така разполага с набор от настройки на шасито и компонентите за подобряване на управлението в сравнение със стандартния модел, включително по-твърди опори на двигателя, промени в активния диференциал, надстройки на изпускателната система, множество олекотени части, подобрен дифузьор и гуми с висока производителност.

Това позволява на M3 CS да завърши спринта от 0-100 километра в час за 3,4 секунди, което е с 0,3 секунди по-бързо от M4 CSL със задно предаване.