Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

Бони и Клайд са  били едни от най-скандалните убийци в историята, които някога са използвали обширните пътища на Америка в своя полза.

Историите за различните им приключения в света на престъпността ги превърнаха в икони в съзнанието на повечето американци.

Пътувайки основно през Тексас, Оклахома, Ню Мексико и Мисури, тези престъпници ще продължат да ужасяват нацията с интензивното си убийство на 13 души. Тази дива поредица от убийства и грабежи е била завършена с откраднат Ford V8 от 1934 г., който е бил по-бърз от повечето полицейски коли по това време. Но, разбира се, тази кола сега е част от американската история, тъй като това е колата, в която дяволското дуо губи живота си. И така, къде е сега колата?

Отговорът на този въпрос е доста труден. След смъртта на Бони Паркър и Клайд Бароу, първоначалният собственик, Рут Уорън, се е опитал да си поиска колата обратно, тъй като е била открадната от гаража й в Топека. За съжаление шерифът й казал, че ще трябва да плати 15 000 долара, за да си го върне, и съответно тя завежда дело в съда. След поредица от финансови проблеми и няколкократни промени на собствеността, автомобилът е продаден на Primadonna Resorts Inc. през 1988 г. за 250 000 долара.

 

Истинската кола била трудна за идентифициране дълго време поради абсурдното количество реплики на коли и фалшификати.

 

Накрая обаче действителната кола на Бони и Клайд беше открита в казино на Whiskey Pete's в Прим, Невада, заобиколена от стъкло.

Там ще намерите всичките 112 дупки от куршуми в каросерията на колата, опръсканата с кръв и разкъсана риза на Клайд, която сестрата на Клайд е подписала, и някои други сувенири около форда.