Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

Прозвището H2 на Kawasaki е дълбоко вградено в наследството на компанията.

Японският производител произвежда H2 Mark IV още през 70-те години на миналия век, което оставя трайно впечатление на ентусиастите по това време. Заслугата е на трицилиндровия 750cc двигател (с 74 конски сили), красив външен вид и отлична динамика на каране.

И днес  етикетът с името H2 се носи от най-бързия сериен мотоциклет в света - Ninja H2 R. В сърцето му се крие 998-кубиков четирицилиндров двигател с компресор с умопомрачителните 310 конски сили, достъпни само с едно завъртане на китката . Двигателят има ексклузивни компоненти от главата до петите, всички покрити със специално изработени карбонови детайли, които се фокусират върху едно единствено нещо - аеродинамиката.

Въпреки че тези компоненти означават, че не можете да го карате по пътя, хипер моторът е несравнима перспектива на пазара, само за върлите фанатици на скоростта. Дори шампионът на WorldSSP Кенан Софуоглу не можеше да устои на това и той достигна безумните 400 км/ч (249 мили в час) със своя H2 R.

Има и разрешена за движение по пътищата версия на мотоциклета, H2, който има 228 конски сили.