Престижното мото издание MotorcycleNews.com, връчи отличието "Гума на годината" на Pilot Road 4 от Michelin! Мотогумата беше беше пусната в търговската мрежа по-рано тази година, като допълнение към гамата, която включва спортни, шосейни и GT версии на Michelin, a отличието за нея е присъдено както от дилърите, така и потребителите.
Маркетинг мениджъра на Michelin Motorcycle, заяви: "Реакцията за Pilot Road 4 от индустрията и пилотите е фантастична. Наградата "Гума на годината" е наистина особена чест за нас. Motorcycle News е изключително 
 
 

Върховните технологии използвани в направата на гумата, осигуряват изключително усещане, удоволствие и безопасност за пилота, независимо от условията. Благодарение на новата богата на силикообогатена формула, богата на и уникалените XST+ ламели, на Pilot Road 4 спира със 17% по-бързо от най-близкия си конкурент на мокри пътища и 24% по-бързо, по мокри, хлъзгави повърхности като боядисани пътни маркировки.

Изберете и Вашите гуми за мотоциклет сред най-голямото разнообразие от гуми в българското интернет пространство, предоставено от нас - BGGumi.com!