Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

Cadillac CT5 се продава от 2019 г. и четири години са почти цяла вечност в автомобилната индустрия. Въпреки бавните продажби на седани в Щатите, американският производител на луксозни автомобили реши, че е крайно време да освежи автомобила, давайки му нова предна част, ревизиран интериор, както и други солидни промени за моделната година 2025.

Все още няма новини за това как тези промени ще се прилагат към CT5-V Blackwing, но Cadillac казва, че предстои още нещо на този фронт.

Предницата на CT5 е най-забележимата промяна.

Решетката е увеличена, фаровете са нови, а моделът Sport получава и своите уникални естетически модификации.

Това е солидно подобрение. Задната част е останала почти недокосната, с изключение на някои промени в осветлението в самите задни светлини. Други естетически промени включват два нови цвята: Deep Space Metallic, тъмно мрачно черно/синьо с много метални люспи; и Typhoon Metallic, който е малко по-интересен. Стои някъде между зелено и синьо и изглежда доста привлекателно от погледа, предоставен от Cadillac.

Под капака задвижването на CT5 остава непроменено. Базовият модел получава 2.0-литров четирицилиндров двигател с мощност 237 конски сили. По-големият 3,0-литров V6 с двойно турбокомпресор също остава опция. Той произвежда 335 к.с., както и преди. И двата могат да бъдат оборудвани със задвижване на всички колела, тъй като задвижването на задните колела е стандартно.