Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

Rolls-Royce ще пусне първия си изцяло електрически автомобил през 2023 г. по пътя си към преминаване към продажба само на електрически автомобили след 2030 г.
Първият електромобил на ултра луксозната марка ще бъде купето Spectre, се казва в изявление на компанията, собственост на BMW.
Автомобилът с две врати ще бъде изграден по същата алуминиева архитектура, която в момента е в основата на всички модели на компанията.

Преминаването на Rolls-Royce към електрически автомобили е най-значимият момент в историята на компанията, откакто е основана през 1904 г., заяви изпълнителният директор Торстен Мюлер-Етвоес в изявлението.
„Електрическото задвижване е уникално и идеално пригодено за Rolls-Royce Motor Cars, повече от всяка друга автомобилна марка“, каза той. "Той е безшумен, усъвършенстван и създава въртящ момент почти мигновено, като продължава да генерира огромна мощ."

Spectre "ще бъде първият и най-добър суперлуксозен автомобил от този тип", се казва в изявлението на Мюлер-Етвоес.