Уважаеми клиенти , ако не можете да се свържете с нас на посочения телефон, моля пуснете "Бърза поръчка" . Ще се свържем с Вас при първа възможност. Благодарим Ви!

Bggumi.com предлага на своите клиенти три начина да заплатят закупената от тях стока. Видът на плащането, Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.

 - Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката;

 - Чрез извършване на on-line плащане през виртуален ПОС-терминал с дебитна или кредитна карта

 - Чрез банков превод, при което клиентат превежда дължимата сума на доставчика;

При плащане чрез банков превод или он-лайн плащане, клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока заедно с цената на доставката в срок не по-късно от 3 работни дни от потвърждаване на заявката от Доставчика.

I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Ако сте избрали да платите чрез наложен платеж, ще получите Е-мейл на адреса, който сте посочвате, когато поръчката Ви бъде потвърдена от Доставчика. След това представител на Bggumi.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, за доставка на стоката и други допълнителни условия касаещи сделката. Сделката ще приключи с доставка от куриер на посочения от вас адрес, и заплащане от Ваша страна на дължимата сума за стоката и доставката на куриера.

II. ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ

Ако сте избрали да заплатите стоката с плащане по интернет, отново ще получите Е-майл на адреса, който сте посчили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. В този Е-майл , освен, че ще бъдете информирани, че поръчката Ви е приета, ще получите и линк за он-лайн разплащане към виртуален ПОС-терминал на системата  Борика. На този терминал ще можете да извършите плащане с Вашата дебитна или кредитна карта.

ПОС-терминалът обслужва карти "VISA", "Mastercard", както и всички карти включени в системата на Борика. Данните, които ще попълните в ПОС-терминала са абсолютно защитени от системата Борика и са недостъпни, за който и да е интернет потребител, включително и за Bggumi.com. Плащането се извършва в срок от 3 дни след потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. След Вашето плащане, представител на Bggumi.com ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите по доставката - място, време и др.

III. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД.

Ако сте избрали да платите чрез банков превод, ще получите Е-майл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. Плащането се извършва в срок от 3 дни след потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. Вие превеждате сумата по банковата сметка, посочена в потвърждението на поръчката. След това представител на Bggumi.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнително уточнение на мястото и часа за доставка на стоката и други условия касаещи сделката. След получаване на плащането по сметката на "СТЕРВЕЛ" ЕООД стоката ще Ви бъде изпратена.

IV. КУПИ С КРЕДИТ

Сега bggumi.com Ви дава възможност да закупите на изплащане желаните от Вас гуми.